Seminarie för arbetsrätt

Arbetsrätt fastställer de rättigheter och de skyldigheter som du har antingen som arbetsgivare eller som arbetstagare. Om du väljer att klicka här kommer du in på Aktuell Arbetsrätt, som är en seminarieserie som erbjuder 5-6 seminarier per år beroende på vilket ort som du är bosatt på eller tillhör. Om du bokar in dig på dessa seminarier kommer Tommy Iskeskog att avhandla allt det som är aktuellt på arbetsmarknaden och arbetsrätten. Du kan därmed alltid hålla dig uppdaterad genom att gå på dessa seminarier.

Det är viktigt att du som anställd eller arbetsgivare känner till hur arbetsrätten ligger till och Tommy kan svara på alla typer av frågor du har angående arbetsrätt. Man tar även upp och diskuterar olika typer av domar för att få en helhetsbild över arbetsrätten.

Ha koll på arbetsrätten!

Du kan även komma på ett kostnadsfritt besök efter att ha bokat ett möte tillsammans med dem, därefter kan du bilda dig en uppfattning om detta är någonting som du eventuellt vill bli en del av. Detta är ett unikt nätverk och oavsett vad du är för person eller i för typ av ålder kan du vara delaktig så länge som du har ett intresse. Det enda som krävs för att du ska få delta är att du tycker om att hålla dig uppdaterad och möjligheten att kunna få ställa frågor till en av Sveriges främsta arbetsexperter.

Aktuell Arbetsrätt firar hela 35 år idag och har stor erfarenhet av att hålla seminarier och att svara på alla typer av frågor så att du alltid har koll.